Spring naar inhoud

Jeu de boules recreatietoernooi

Geweldig Jeu de Boules Recreatietoernooi
Op zaterdag 9 juli 2022 werd bij Eigen Arbeid het Jeu de Boules Recreatietoernooi gehouden. Het laatste toernooi wat werd gehouden was in 2019. De toernooien in 2020 en 2021 gingen niet door wegens de corona.
Deze keer hadden 32 teams zich aangemeld, waaronder 10 teams van Eigen Arbeid. Voor deze groep waren er 16 banen nodig. Naast de 6 gritbanen waren er 10 banen uitgezet op het gras van de krokusweide. Het spelen op gras is niet altijd prettig, de bouls gaan in veel gevallen de verkeerde kant op, waar iedereen uiteraard mee te maken had.

Er waren 4 teams die de vier wedstrijden wisten te winnen. De bokaal blijft deze keer wederom binnen Eigen Arbeid. Harry Jacobs en Piet Pont wonnen de vier wedstrijden en hadden het beste saldo. De hele dag mooi weer en een gezellige drukte. Dank aan de vrijwilligers en de helpers die het toernooi georganiseerd hebben, ze hebben er veel werk aan gehad. Ook dank aan de kantine vrijwilligers, de hele dag aanloop en spitsuur rondom lunchtijd. Kortom: een zeer geslaagd toernooi.

HIER meer foto’s en de volledige uitslag.